Verzending

Gefeliciteerd, je hebt een Stadspronk tegeltje besteld! Nu nog een klein beetje geduld zodat wij je tegeltje kunnen gaan verwerken. Zodra we hem klaar hebben wordt het stevig verpakt en aangeboden bij PostNL of DHL.

Levertijden

Je bestelling is nu klaar voor verzending. Wij proberen je tegeltje de volgende dag met PostNL of DHL (afhankelijk van regio, land of grootte) te versturen. Meestal wordt het binnen twee dagen al geleverd.

Garantie

Onze tegeltjes worden met alle zorge en kwaliteit vervaardigd. Toch kan directe zonlicht op den duur voor verkleuring zorgen, dit valt natuurlijk niet onder garantie. Mocht een tegeltje na ontvangst niet goed zijn, neem dan contact met ons op, vermeld uw klacht en stuur een foto mee zodat wij dit kunnen beoordelen. We zullen dit zo goed mogelijk met je oplossen.

Retourneren

Er kan onderweg altijd iets gebeuren met je pakketje. Wanneer je je pakketje ontvangt en je ziet beschadigingen, maak dan direct even een foto. Is je tegeltje niet goed dan mag je hem naar ons terugsturen. Neem dan even per mail contact op en geef duidelijk aan wat er mis is. Wij bekijken het dan en nemen indien nodig contact op met de fabriek. We zullen dan z.s.m. een nieuwe laten opsturen.

Is een tegeltje stuk aangekomen dan sturen wij kosteloos een nieuwe op. In andere gevallen wanneer je hem niet mooi vindt (kunnen we ons niet voorstellen ;-)) dan zijn de retourkosten wel voor eigen rekening. Je tegeltje moet wel weer onbeschadigd bij ons aankomen.

Retourzending moet naar: 

Stadspronk
Spirealaan 17, 9741PA Groningen

Specificaties

De tegels worden hoogwaardig geprint op een keramieken tegel van het formaat 15 cm x 15 cm. Tijdens het bestellen kan je er een gratis hanger bij selecteren of een standaard bij kopen.

Wil je je tegeltje meer laten shinen? Kies dan de HD optie tijdens het bestelproces.

Auteursrechtelijk beschermd!