Onze blogs

Lees hier over al onze tips, informatie en city trips

Onze eigen stad Groningen

Wij zijn allebei geboren en getogen Groningers. Wij kennen de stad erg goed, maar toch lukt het nog steeds om weer nieuwe plekjes of gebouwen te ontdekken die het fotograferen waard zijn.

Een leuk voorbeeld is d’ Olle Grieze, oftewel de Martinitoren. Deze kun je echt vanaf heel veel locaties en afstanden fotograferen, je hebt hiermee echt veel leuke mogelijkheden. Zoek je hotspots in Groningen? lees dan gauw verder.

Martinikerk | Stadspronk

Canon Eos RP

Fotograferen doe ik met de Canon Eos RP. Een fijne camera waarmee ik tot nu toe alleen maar zeer tevreden mee ben. Wat zijn de voordelen van deze camera? Ik leg het je uit in dit blog.

Mijn ideale cameratas

Bij de aanschaf van mijn camera kocht ik een kleine rugtas. Helaas beviel deze niet goed vanwege veel koortjes om e.e.a. vast te zetten. Daarnaast was het mij gewoonweg teveel werk om even snel iets op de foto te zetten. Daarom heb ik gezocht naar een goed alternatief en die vond ik in een tas van Peak design.

Peak Design Everyday Sling 3L v2 Ash

Over de Canon RF 24-105 objectief

Het fotograferen met de Canon EOS RP begon met een 24-105mm RF objectief dat ik als combinatie had gekocht samen met de body. Met dit objectief heb je eigenlijk een hele leuke lens om mee te beginnen. In dit blog leg ik je wat meer uit over deze lens en de 50mm lens die ik later nog heb aangeschaft.

Canon RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM objectief

Over de Canon RF 50mm objectief

Als tweede objectief dat ik heb aangeschaft is de 50mm (RF) lens. Een ideale objectief dat je voor meerdere scenes kan gebruiken. In mijn blog een je er meer over.

Canon RF 50mm f/1.8 STM objectief

De voordelen van tweedehands cameraproducten kopen.

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen en bedrijven duurzaam bezig en betrokken. Voor cameraproducten heeft dit voor jou een extra voordeel! Lees in mijn blog waarom. 

Canon RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM objectief

Stedentrip Zwolle

Zwolle is één van de Hanzesteden in Nederland en echt de moeite waard om te bezoeken. Historie en prachtige straten, grachten en waar je als fotograaf naar hartelust kunt fotograferen. Wij gingen een dag op pad door Zwolle…

Auteursrechtelijk beschermd!